Ik ben Mireille de Wit, oprichter van NOT!E

Mijn behoefte om bevlogenheid zichtbaar te maken en te ontwikkelen is ontstaan door mijn ervaringen tijdens mijn werk in de zorg en mijn werk in de internationale noodhulp. Ik heb ervaren dat, in de samenwerking met mijn collega’s, wij de ene keer het onmogelijke waar konden maken en de andere keer niets dan frustratie ervaarden omdat het niet lukte om het verschil te maken. Met mijn collega’s wereldwijd heb ik de kracht van bevlogenheid mogen ontdekken en ook de keerzijde daarvan.

Met de hoeveelheid en onvoorspelbaarheid van de situaties tijdens mijn werk had ik vaak genoeg geen ervaring. Ik wist niet altijd wat te doen en was afhankelijk van de NOT!E van de mensen om mij heen. Dit kon een collega zijn of een patiënt, client, familie, vriend, vijand of een vreemde. Het hebben van een gezamenlijk doel en heldere verwachtingen heb ik ervaren als belangrijke factoren om bevlogen te raken. Maar vooral ook de bereidheid om echt contact met elkaar te maken, naar elkaar te luisteren en oog te hebben voor elkaars intrinsieke motivatie, kennis, ervaring en talenten.

Hoe bevlogenheid wordt ervaren is heel persoonlijk en voor iedereen anders. Voor mij was het soms groots en meeslepend, maar ook in de rust, het kleine en in de eenvoud kon ik het ervaren. Als leidinggevende, trainer, coach en adviseur heb ik vele teams mogen begeleiden wereldwijd. Die diversiteit heb ik ervaren als een enorme rijkdom en heeft mijn vrijheid van denken vergroot.

Vanuit vele perspectieven kan en wil ik kijken naar vraagstukken rond het ontwikkelen van bevlogenheid. Ik geloof in de kracht van mensen als zij gezien en gehoord worden en de kans krijgen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Mijn NOT!E deel ik graag.

Zie LinkedIn voor een volledig overzicht van mijn kennis en ervaring.

Wie ben jij?

Die vraag stel ik graag.

Ik kom graag met je in contact als jij het beste uit je organisatie én medewerkers wilt halen door te investeren in leren en ontwikkelen.

Wil jij met NOT!E aan de slag?

Of heb je een vraag?

> Neem contact op..

Mireille 3

Knipsel 4-8
Scroll naar boven